Makens fantastiska överraskning – ett utegym!

Är du liksom jag lite av ett träningsfreak och tycker att den bästa fritiden är den som spenderas på ett gym eller ute i löparspåret? Är du i samma stadie i livet som mig annars också så kanske du är van vid att höra kommentarer om att du som förälder borde spendera mer tid hemma med barnen än ute och träna. Men för min del är det i alla fall så att jag nog inte skulle orka med vardagen om jag inte tränade. Vi hade ett gym nära oss innan så då gick det snabbt att gå och träna men sen stängde de ner det och nu så har jag inte kunnat gymma. Blir galen.

Det var mannen som kom på en bra lösning. Han fixade faktiskt allting med det medan jag var iväg på en konferens med jobbet i några dagar. Hade haft hemma hantverkare från Deilado Bygg ABs byggföretag och så hade de byggt mig ett utegym. Förstår ni att jag blev glad eller. Har alltid velat ha ett eget gym men vi har inte tillräckligt med rum inomhus och absolut ingenting som vi kan använda för ett gym istället för de det är nu. Och jag hade aldrig ens tänkt tanken på ett utegym. Men maken, min fantastiska man, såg till att fixa ett byggföretag och hantverkare under tiden som jag var iväg som byggde ett komplett uterum på tomten. Och vi har ju väldigt stor tomt så det stör inte alls. Blev perfekt.

Han hade sagt det till de på Deilado Bygg AB att de fick skynda sig för att det skulle bli helt klart tills att jag kom tillbaka och de lyckades hålla det. Och tydligen var det sen inte så farligt dyrt heller, och det var ju också bra.