Utegym och byggföretag

Vore väldigt coolt att kunna bygga ett eget utegym. För att slippa åka iväg till gymmet. Och det sparar man ganska mycket tid på då också, att bara gå ut hemma och träna istället för att börja träna där och då hemma. Då är det bara tiden för själva träningen som går åt och inte så mycket annat.

Har lite idéer för hur jag vill ha gymmet men är inte helt säker på vad som faktiskt är möjligt att göra där och inte. Så istället för att börja planera det alldeles för mycket på egen hand så tänker jag att om jag gör så att jag låter Dahlins Byggtjänst ABs hantverkare komma hit från byggföretagets kontor i Mora för att kolla på min trädgård och komma med tips för vad jag kan göra. Det är betydligt mer avancerat att bygga ett utegym än vad jag först trodde när jag kollade på det. Jag som inte ens vanligt är vidare händig, slår i tummen med hammaren direkt när jag ska snickra, så kan inte säga att jag är så bra på just det. Det finns ganska många olika saker att tänka på. Bara det här med att hyra verktyg, det blir lite krångligt, för jag vet inte exakt vad jag kommer att behöva. Men om jag låter hantverkare från Dahlins Byggtjänst ABs byggföretag komma hit i så vet de vad som behövs.

Hoppas på att det blir bra och att hantverkarna från Mora har några bra idéer för hur jag får utegymmet så bra som möjligt.