En aktiv fritid i Trelleborg

Jag älskar verkligen sommaren, tycker att det är underbart att kunna ta långa promenader och löpturer i skogen och utmed havet hemma i Trelleborg. Det är också så enkelt att hitta på saker med familjen, åka och bada, åka båt, fiska, picknick och andra utflykter. Det är en så enkel årstid för att må bra. Men en sak jag inte kan hålla uppe med under sommaren trots att vädret gör det lätt att tveka är gymmet. Jag ska vara där fem gånger per vecka, jag tränar på ett gym som heter Fitness i Anderslöv, Trelleborg, och där trivs jag alldeles utmärkt. De har bra redskap och bra lokaler som passar mig och mitt gymmande. Det är dock svårare att ta sig till gymmet när man inte följer samma strikta rutiner som man gör under tiden man jobbar men man får göra så gott man kan. Kanske att det någon gång blir ett utbytt gympass mot en löprunda med hunden. Men det får inte hända för många gånger. Jag har kommit upp i åldern nu och då gäller det att hålla igång. Idag körde jag till exempel biceps och triceps på lunchrasten, då blir det ett effektivt pass på 30 minuter men det är skönt att få det gjort då så man slipper att ge sig iväg efter jobbet för då blir det så sent och det känns som att hela kvällen försvinner. Detta gym som jag går i i Trelleborg är perfekt på luncherna, då är det nästan helt tomt också, det passar mig!