Padeltennis – Grymt kul!

Hejsan, hejsan! Hur mår ni mina underbara följare? Själv mår jag helt fantastiskt idag, och tänkte dela med mig om en väldigt rolig och intressant sport jag nu äntligen hittat fram till! Tänkte tipsa er om Padel Tennis AB, ni som är sportintresserade kommer säkert att fastna lite mer för det här! Det var faktiskt så här att jag blev inbjuden till att spela padeltennis av en vän och jag blev på en gång helt fascinerad av sporten! Jag vill därför rekommendera denna sport till er som gillar tennis i övrigt och skulle vilja prova något nytt som påminner om just tennis.

Det är en otroligt rolig sport och jag kände direkt hur fantastisk gemenskapen var i just den sporten. Padeltennis påminner som jag skrev ovan väldigt mycket om just tennis, förutom dels att racketen är annorlunda, påminner liksom lite om padlar (därav namnet padeltennis). Jag ska inte skriva mycket mer nu. Men prova på detta vet jag! Det är helt sjukt roligt, och som sagt, skapar en fantastisk gemenskap. Bjud in dina vänner och familj, pojkvän eller flickvän, att prova på detta! Ni kommer inte ångra er. Det gjorde absolut inte jag. Jag kommer fortsätta spela detta och ha så kul jag bara kan i sporten! Ha det bra nu så är ni jättevälkomna att fråga mer om ni har några som helst frågor eller funderingar kring denna sport, eller något annat! Ha det bra, så hörs vi snart igen!