Fransförlängning för löpningens skull

Jag har hållit på med idrott sedan jag var åtta år gammal. Då bönade jag och bad inför mina föräldrar för att de skulle ta mig till en friidrottsklubb i Kungälv för att jag skulle kunna börja träna där. Vilket de tillslut gjorde. På första träningen sprang jag snabbare än både killarna och tjejerna gjorde i min åldersklass och de som var både ett och två år äldre. Jag tyckte att det var skitkul och tränaren pratade med mina föräldrar eter träningen. Jag gick med i föreningen och fick börja träna på riktigt veckan efter med de som då var två till fyra år äldre då de höll en bra nivå som skulle utveckla mig på bästa sätt. Jag har sprungit varje dag sedan den dagen och jag har också blivit bättre och bättre för varje dag. jag har sprungit ett sort antal tävlingar både på nationell och internationell nivå och jag har vunnit en del utav dem. När jag kom upp i tonåren så började de flesta tjejer att sminka sig, även jag fast jag vill inte springa i smink, det känns inte bekvämt. Men då började jag göra fransförlängning. Med en fransförlängning och solbränna som man fick från träningen varje dag så kände jag inte att jag behövde sminka mig. Jag gör mina fransar några gånger om året. Jag går alltid till samma ställe när jag ska göra fransförlängning i Kungälv, kliniken heter Jojo Lashes och de erbjuder bland annat fransförlängningar. De limmar på fransar på ens naturliga fransar vilket gör att de ser väldigt naturligt ut. Det håller också länge. Efter någon vecka så släpper limmet lite och de börjar falla av. Då gör jag nya fransförlängningar efter ett tag. I början så provade jag några olika ställen att göra fransförlängning i Kungälv men tillslut hittade jag Jojo Lashes och har gått dit varje gång sedan dess. de erbjuder bra priser och gör förlängningen riktigt bra.