Målare som yrke eller fritidsintresse

Det är en ska att tycka om att måla på fritiden och en helt annan att jobba som målare. För som professionell målare sysslar med inte på långa vägar lika mycket med den kreativa måleridelen som man sysslar med väldigt mycket annat istället. Det finns säkert firmor som är mer specialiserade och som målar mindre detaljer och sådant, men jag vet också att det finns de som framförallt målar större ytor som väggar, tak och golv.

De på Målerientreprenörerna i Linköping AB har nog lite kreativitet också, även om det inte är det enda de sysslar med. Men kan tänka mig att deras målare är lika mycket för att måla mindre detaljer som de är för att måla större delar också. Helt enkelt är de mycket för sina kunder och målar det som kunderna önskar. Det som är coolt är de målare som är väldigt precisa, de som kan skriva långa texter på väggar, sidor ur böcker eller mandalas och det blir så snyggt. Tveksamt om jag skulle vilja ha det i mitt eget hem dock för jag har inte direkt den stilen. Men man kan ju alltid ändra stil.

Eller så kan man låta målare från Målerientreprenörerna i Linköping AB komma över och bara måla lite lättare saker, att de målar väggarna eller taken eller sådant istället.